Uitrusting van de reis: Lake Superior-wandelpad

Adembenemende uitzichten, huilende wolven, stromende rivieren, diepe kloven, watervallen, korhoenders, ijzige ochtenden, elandsporen, sterrenkijken, berkenbossen, watervallen en meer watervallen. De Superior wandelpad is een trektocht van 310 mijl die de rotsachtige bergkam van de Sawtooth Mountain volgt langs de kustlijn van Lake Superior van de Canadese grens tot de grens tussen Minnesota en Wisconsin. Het is echt een verborgen juweeltje van de wandelwereld.

Ik heb mijn hele leven delen van dit pad gelopen, maar er zijn vele kilometers die ik nog nooit heb verkend.

Ik besloot dat de enige manier waarop ik de hele SHT zou kunnen ervaren, zou zijn om elke mijl te beginnen bij één eindpunt en een sectiewandeling. Dit najaar begon ik bij de Northern Terminus en legde mijn eerste 50 mijl op het parcours vast.

Ik heb veel over mezelf en mijn uitrusting geleerd tijdens deze solo-reis. Hier is een aantal van mijn favoriete spullen die in de volgende sectie in mijn rugzak zitten.


ZOLEO-satellietcommunicator

$ 199 (abonnement vereist)

Op pad gaan op een solo-backpacktocht kan ongelooflijk intimiderend zijn in de dode zone van de mobiele telefoon.

De ZOLEO Satellite Communicator staat niet voor niets als eerste op mijn lijst. Doordat dit kleine ding aan mijn rugzak was vastgemaakt, kon ik met meer vertrouwen van het uitzicht genieten. Het maakte verbinding met mijn telefoon met zo’n eenvoudige interface dat het voelde alsof ik alleen maar aan het ‘sms’en was met de paar vrienden en familie aan wie ik mijn ZOLEO-nummer had gegeven. Ik ben er vrij zeker van dat mijn moeder daar ook blij mee was!


Thule Versant 70L heren

thule versant 70L rugzak wandeluitrusting

$ 279,95

Het selecteren van het juiste pakket dat u wilt laden met 30 pond uitrusting en een riem aan uw rug gedurende 80 kilometer, is een beslissing die u niet overhaast moet nemen. Rugzakken voor heren en dames omhelzen je schouders en heupen op een andere manier … en elk merk biedt een andere pasvorm. Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en niet te blijven hangen aan het geslacht op het etiket. Ik heb een langere torso, dus een herentas past meestal beter. Ik was oprecht verrast door het comfort en de vering van de Versant. Het is volledig verstelbaar in de romp en heupgordel, zodat je veel opties hebt om de juiste pasvorm voor JOUW lichaam te krijgen. Het deksel van de rugzak verandert ook in een slingbag – perfect als je een uitloper wilt verkennen zonder al je spullen mee te nemen. Echt uniek is de U-vormige ritssluiting die toegang geeft tot de gehele inhoud van uw tas. Ik moet toegeven dat ik zenuwachtig was dat de rits zou knappen, maar het lijkt een solide constructie.


NEMO Firefly 2 Backpackingtent

nemo firefly backpacktent wandeluitrusting

$ 349,95

Een goede nachtrust is absoluut essentieel tijdens een backpacktocht. U kunt op andere dingen bezuinigen, maar niet op uw slaapsysteem. Ons team van 50 Kampvuren is al jaren fan van NEMO. Voor deze reis heb ik de nieuwe Firefly Backpacking-tent uitgeprobeerd. De Firefly presteerde precies zoals ik van elk NEMO-product gewend ben – uitstekend! Het is echt duurzaam – wat ik op prijs stelde op dit rotsachtige terrein – maar nog steeds erg licht van gewicht. De piekhoogte was perfect om rechtop te kunnen zitten met ruimte over. De dubbelzijdige vestibules maakten het gemakkelijk om mijn spullen aan de ene kant op te bergen en de andere om in en uit te gaan. Het is een uitstekende cross-over-tent die een geweldige optie is voor backpackers of zelfs autokampeerders die hun lading een beetje willen verlichten.


nemo astro lite slaapmat wandeluitrusting

Het inbellen van uw slaapsysteem voor backpacken kost veel vallen en opstaan. Het is het ergste als je de hele nacht blijft woelen en elke steen voelt als de ‘prinses en de erwt’. De Astro Lite is gewoon een geweldige optie om pluche dikte te krijgen zonder een hoop gewicht aan je rugzak toe te voegen. Als zijslaper waardeer ik dat zo! Een van mijn favoriete eigenschappen is dat het aan het hoofdeinde van het kussen iets dikker is, zodat je kussen de hele nacht niet onder je hoofd vandaan vliegt. Het wordt ook geleverd met de Vortex-pompzak om het kussen op te blazen. Dit is een must! Nooit meer sterren zien van hyperventilatie terwijl je probeert een kamp op te zetten. Vul de zak een paar keer en duw hem in je pad, en je bent klaar.


tegenaanval beer spray wandeluitrusting

Omdat ik door de jaren heen een behoorlijk deel van de run-ins met beren op het pad heb gehad, heb ik altijd een blikje beerspray bij me tijdens het wandelen of backpacken. Counter Assault is echt de autoriteit in berensprays. Ze waren de eersten die op de markt kwamen en bieden nu de spray met de langste spuitafstand en spuittijd op de planken aan. Bear-spray is het meest effectieve afschrikmiddel voor een agressieve beer en een aanval kan binnen enkele seconden plaatsvinden.

Dit zou een onmisbare uitrusting moeten zijn als je op verkenning gaat in een berenland.


sole fire lite brandstofvrije lichtere wandeluitrusting

Trekking in het binnenland kan gepaard gaan met behoorlijk zware omstandigheden. De Fire Lite is een weerbestendige elektrische aansteker waarmee je met een druk op de knop een vuur kunt maken. Normaal gesproken breng ik tijdens een reis ten minste twee bronnen van vuur mee. Met de Fire Lite is elke avond een vuurtje starten supergemakkelijk. Met temperaturen in de jaren 20 was het erg fijn om niet te hoeven rommelen. Ik hoefde niet eens mijn handschoenen uit te doen. Ik vond het ook geweldig dat het een zaklampfunctie heeft. Het kwam erg goed van pas als ik ‘s nachts aan het wandelen was en mijn koplampbatterijen moest vervangen. Het hebben van uitrusting die twee functies dient, is altijd een bonus!


smartwool dames wandeluitrusting met lange mouwen en crew

Wanneer u elk item dat u in uw rugzak stopt, onderzoekt, kan kleding iets zijn dat een hoop onnodig volume en gewicht kan toevoegen. Merinowol is zo’n eenvoudige maar technische stof die je zelfs bij koude, natte temperaturen warm houdt. Een van mijn favoriete merken is Smartwool. Het is ongelooflijk zacht en de pasvorm is flatterend. Bij koudere temperaturen pak ik twee sets Smartwool-tops en -broeken in.

Een set blijft op de bodem van mijn slaapzak en wordt alleen gedragen om te slapen. Voor $ 100 is het prijskaartje een beetje hoog (naar mijn mening nog steeds de moeite waard). Houd het opruimrek bij REI in de gaten en bouw je uitrusting stuk voor stuk op.


avontuurlijke medische kits wandeluitrusting

Het meenemen van een goede medische kit is als het hebben van een verzekeringspolis… u mag er nooit gebruik van maken, maar het kan het einde van uw reis betekenen als u er geen heeft. De Ultralight Waterproof Medical Kit .5 is perfect voor een backpacktocht van 1-2 personen.

Om ruimte te besparen wordt er geen instructieboek meegeleverd. Het is bedoeld voor een ervaren avonturier die een basiskennis heeft van eerste hulp. Ik heb de waterdichte 2-traps tas thuis getest voordat ik eropuit ging – helemaal ondergedompeld en alles was nog droog.


goed om kip pho wandelvoedsel te gaan

Maaltijdbereiding is een van de meest stressvolle onderdelen van het plannen van een meerdaagse backpacktocht. De meeste voorverpakte gevriesdroogde of gedehydrateerde etenswaren zitten vol met ladingen conserveringsmiddelen en natrium. Het team van 50 Campfires maakte jaren geleden voor het eerst kennis met Good To-Go en het is vanaf het begin een van onze favorieten geweest. Alle maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld, zodat ze zowel gezond als lekker zijn. Mijn nieuwe favoriet is de Chicken Pho. Eerlijk gezegd … Ik zou eigenlijk overwegen om het voor thuis te kopen als ik te lui ben om te koken.


bambu bamboe lepel wandeluitrusting met lange steel

Het is zo frustrerend als je probeert al je eten uit je maaltijdzakje te halen, en het vereist dat je je vuist in de zak steekt en je knokkels langs de zijkanten schraapt. De Bambu herbruikbare lepel met lange steel is 24 cm lang, zodat je handen niet vuil worden. Het is echt duurzaam en lichtgewicht. Een extra bonus is dat het milieuvriendelijk is. Als je van het buitenleven houdt, helpt elk klein beetje.


Black Diamond Alpine Carbon Cork Trekkingstokken – Dames

black diamond alpine carbon kurk wandelstokken wandeluitrusting

Wandelen met trekkingstokken neemt een hoop stress van uw gewrichten weg, houdt uw evenwicht, helpt u uw tempo bij te houden en het geeft uw armen eenvoudigweg iets te doen op langere afstanden, zoals een wandeling over de weg.

Ik heb onlangs de Alpine Carbon Cork-stokken van Black Diamond gekregen en ik ben er dol op. De carbonfiber paal is superlicht en heeft een fantastische ergonomische pasvorm en grip. Ze zijn ook gemakkelijk aan te passen. Dit is een geweldige optie die is gebouwd voor terrein met vier seizoenen. Als u vaak gaat wandelen of backpacken, is het een goed idee om te overwegen om te investeren in een stevige set trekkingstokken.


msr trailshot wandeluitrusting

De MSR TrailShot was een van mijn favoriete uitrusting van de reis. Ik heb de neiging om een ​​beetje uitgedroogd te raken omdat ik gewoon niet het “gedoe” wil doormaken om te moeten stoppen en de tijd te nemen om water te filteren. De MSR TrailShot maakt het supergemakkelijk om snel een drankje te nemen of onderweg te tanken. Hij is klein genoeg om in de heupgordel van je rugzak te passen, en je kunt hem gebruiken als een waterfontein om veilig een frisse slok koud water te halen bij elke beek of rivier die je tegenkomt.


quicksurvive fire starters wandeluitrusting

Het starten van een vuur in het achterland (waar goedgekeurd en veilig) kan een ongelooflijke uitdaging zijn. Nat hout, weinig aanmaakhout en onvoorspelbare weersomstandigheden dragen allemaal bij aan de frustratie. We gebruiken de QuickSurvive Fire Starters het hele jaar … en graven ze echt. Ze zijn waterdicht en zelfs licht als ze nat zijn. Ze branden tot wel 10 minuten op 750 graden. Meer tijd om echt van het vuur te genieten versus erover te werken, maakt het essentieel om aan je rugzak toe te voegen. Er zijn kleinere verpakkingen dan de bus van 50 stuks, maar waarom zou u niet meer probleemloze vreugdevuren in uw leven hebben ?!


fossiele outdoor bondry wandeluitrusting

Het laatste stuk uitrusting zou je niet echt meenemen naar het bos; het is iets dat je zou gebruiken als je je spullen uitpakt en thuis opbergt. Het op de juiste manier drogen van je hydratatiepakket en het vermijden van de funk die kan ontstaan ​​als het nat wordt opgeborgen, is een grotere uitdaging dan het lijkt. Veel mensen gebruiken papieren handdoeken die erin zijn gestopt, hangen de zak in een kast of bevriezen ze zelfs als je ze vaak gebruikt. De BōnDry hydration pack-droger absorbeert al het vocht in de rugzak, voert het af en verdampt vervolgens uit de bovenkant.

Letterlijk, je wast gewoon je waterblaas, gooit de BōnDry erin en bergt je spullen op. Zo simpel!


meer superior wandelpad

opmerkingen

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

winjouwmarktplaatscamper
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0