Vango Blissful Double Camping Air Mattress Review


Ik ben al maanden enthousiast over het Vango Blissful-luchtbed en na mijn meest recente kampeertrip kan ik je eindelijk mijn oordeel geven. Lees verder om erachter te komen wat ik denk.

Wat is het?

Vango zalige dubbele luchtmatras £ 105 – £ 135

Verkooppunten

Kenmerken

  • Inclusief draagtas en reparatiepatches
  • Grondzeil vriendelijk
  • Netvoeding (EHU vereist op de camping)
  • Automatische uitschakeling – Zodra het luchtbed de gewenste stevigheid heeft bereikt, stopt de pomp automatisch met opblazen, wat tijd bespaart tijdens het opzetten
  • De Constant Comfort ™ -pomp controleert automatisch de druk en wordt automatisch automatisch opnieuw opgeblazen
  • Extra zacht, comfortabel gevlokt oppervlak
  • Opgeblazen in 3 minuten
Vango Blissful dubbel luchtbed

Dankzij lockdown heeft het een tijdje gekost om dit te beoordelen, omdat ik denk dat het maar goed is om een ​​product een paar keer te gebruiken voordat ik een oordeel velt, dus ik ben verheugd dat ik je er eindelijk mijn mening over kan geven .

Ik heb enkele jaren geleden opblaasbare luchtbedden gedumpt om de simpele reden dat ik er genoeg van had dat ze ‘s nachts leegliepen. Sinds ik een paar jaar geleden mijn rug heb gebroken, heb ik nu een goede hoeveelheid ondersteuning nodig en ik heb het consequent nodig, dus gewone luchtbedden snijden het gewoon niet.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

winjouwmarktplaatscamper
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0